iş ayakkabısı uvex - An Overview

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

S1: Bu standart, ayakkabının enerji emici topuk, kapalı topuk alanı, yağa karşı dayanıklı taban ve antistatik özelliklere sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, two hundred joule darbe koruması sağlayan bir güvenlik burun kısmına sahip olmalıdır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Kaynak işlemleri sırasında oluşabilecek yanıcı ve aşındırıcı maddeler ayakkabı üzerinde ciddi hasarlara neden olabilir.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor iş ayakkabısı swolx ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

Sabo terlikleri rahat ve ergonomik yapısı ile  toplumumuz tarafından hemşire ve doktor terliği olarak bilinse de aslında sabo terlikleri herkese hitap etmektedir. Kullanımı kolay hafif ayağı yormayan ağırlıkta cildi tahriş etmeyen ve üstünün delikli olması nedeniyle uzun süre ayakta olarak çalışanların başlıca tercihi olmaktadır.

ayakkabi ingilizce Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya ayakkabi schecter delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Güvenli tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

İş Ayakkabısı modelleri ve daha fazlasını vade farksız taksit fileırsatıyla satın al. İndirimli fiyatlar ve hızlı kargo seçeneğiyle İş Ayakkabısı kapında!

Kauçuk tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Aynı zamanda, ergonomik tasarımları sayesinde rahatlık sağlayarak uzun süreli kullanımda bile yorgunluğu azaltır.

Report this wiki page